ANEM DE RUTA PAU CASALS

ANEM DE RUTA PAU CASALS

L’Associació Messies Participatiu et proposa una sortida cultural el proper dia 4 de maig per acostar-nos a la vida i l’obra d’un dels nostres músics més internacionals, Pau Casals.

Anirem al Vendrell, capital del Baix Penedès. Al matí visitarem la seva casa natal, per anar més tard a l’església on coneixerem i sentirem un dels orgues barrocs més destacables d’Europa. El pare de Pau Casals va ser-ne un dels organistes.

Després de dinar a la vora del mar, farem una visita guiada a la Vil·la Casals del Museu de la Fundació Pau Casals i acabarem la jornada amb una breu audició de violoncel.

 

 

INSCRIPCIONS

La inscripció és oberta a familiars i amics dels associats, fins a un màxim de cinquanta  persones i la inscripció es farà per ordre de pagament.

Cal enviar un correu-@ a: info@messiesparticipatiu.cat amb el nom de les persones que s’hi inscriuen i el seu número de telèfon.  

Termini d’inscripció/pagament: 15 d’abril


PREU

  • Socis: 40€        – No socis: 50 €

El preu inclou:

-Visita casa natal

-Visita església i concert d’orgue

-Dinar

-Visita Fundació Pau Casals, concert violoncel i copa de cava

 

Pagament

Transferència al compte ES84 3025 0002 4014 3341 3609 indicant el nom de la persona/persones i referència “Ruta Pau Casals”. Beneficiari: Associació Messies Participatiu BCN

OBSERVACIONS

Autocar

Pel trasllat al Vendrell podem disposar d’autocar des de Barcelona a un preu d’uns  15 €, no inclosos en el preu de l’activitat i es cobrarien directament en la sortida. Si esteu interessats a traslladar-vos amb autocar, ens ho feu saber en el correu  info@messiesparticipatiu.cat