ASSAIG OBERT AL PÚBLIC DEL MESSIES PARTICIPATIU A GIRONA

Assaig obert de l'Associació Messies Participatiu a Girona

ASSAIG OBERT AL PÚBLIC DEL MESSIES PARTICIPATIU A GIRONA

El proper 5 de juny, a les 16 hores, l’Associació Messies Participatiu durà a terme un assaig obert del Messies de Handel al pati de la Casa de Cultura de Girona, al qual es podrà accedir lliurement. L’acte s’emmarca en les activitats al voltant del Dia de l’Associacionisme Cultural. Amb aquesta iniciativa, l’Associació vol, d’una banda, recuperar el plaer de cantar dels seus socis i, de l’altra, donar a conèixer la nostra activitat a tots aquells ciutadans interessats en la música en general i en el cant coral en particular. En l’assaig hi participarà una representació de seixanta cantaires de l’Associació de Girona i les seves comarques.

L’acte el conduirà Martí Ferrer, habitual director preparador a Girona de l’oratori de Handel que la nostra associació presenta per Nadal a l’Auditori. L’acompanyarà el pianista Cláudio Suzin, també col·laborador de l’Associació.

Assaig obert de l'Associació Messies Participatiu a Girona

L’activitat durarà dues hores, i durant l’assaig els cantaires treballaran diferents números corals, entre ells el conegut “Hallelujah”, que aquest any podrem tornar a sentir a l’Auditori el proper 23 de desembre.

L’assistència a l’assaig és gratuïta, però per tal d’assistir-hi com a públic cal fer una inscripció prèvia al correu electrònic girona@messiesparticipatiu.cat.

L’organització vetllarà pel compliment de totes les mesures COVID en el transcurs de l’activitat