L’associació organitza 2 concerts de Nadal

Concerts de Nadal a Girona i Barcelona

L’associació organitza 2 concerts de Nadal

L’Associació Messies Participatiu ha organitzat dos concerts de Nadal, l’un a Barcelona i l’altre a Girona, en què participaran diferents solistes que en algun moment han intervingut en els concerts d’El Messies de Handel organitzats per l’Associació.

 Als concerts, amb capacitat limitada, es podrà accedir prèvia inscripció a la pàgina web (https://www.messiesparticipatiu.cat/). Posteriorment se’n farà una estrena en obert al canal de YouTube de l’entitat:

https://www.youtube.com/c/AssociacióMessiesParticipatiu

El concert de Barcelona se celebrarà el pròxim dia 12, a les 20 h, a l’Església de Sant Pere de les Puel·les i, posteriorment, s’estrenarà en obert al canal de YouTube de l’Associació el dia 27 de desembre. Hi intervindran el contratenor Víctor Jiménez i el baríton Enric Martínez-Castignani, amb Josep Surinyac acompanyant al piano. Els solistes interpretaran en una primera part obres de compositors impressionistes francesos: Claude Debussy, Henri Duparc, Reynaldo Hahn, Gabriel Fauré i Maurice Ravel. També cantaran una peça de Schumann i tres cançons populars de Manuel de Falla. La segona part estarà dedicada a diferents àries d’El Messies de Handel, per acabar amb un duet de l’Ode for the Birthday of Queen Anne, obra també d’aquest compositor.

Concerts de Nadal a Girona i Barcelona

El concert de Girona tindrà lloc el 27 de desembre a la Casa de Cultura, a les 18 h. En aquest cas els intèrprets seran la soprano Irene Mas i el tenor David Alegret, acompanyats al piano per Cláudio Suzin. El programa constarà d’una primera part dedicada a compositors catalans, molt en la línia dels dos solistes, que tenen un gran bagatge en la seva interpretació. Entre d’altres escoltarem obres de Frederic Mompou i Eduard Toldrà, així com d’Albert Guinovart. La segona part estarà dedicada a diferents àries d’El Messies de Handel, per acabar amb dues cançons de Nadal i el duet còmic «Caro elisir», de l’òpera L’elisir d’amore, de Gaetano Donizetti. El concert de Girona es podrà seguir en obert el pròxim 6 de gener a la pàgina web de l’Associació.