PREINSCRIPCIONS OBERTES PER A EL MESSIES 2021

Preinscripció en marxa pels concerts del Messies Participatiu de 2021

PREINSCRIPCIONS OBERTES PER A EL MESSIES 2021

L’Associació Messies Participatiu ha obert, aquest 12 de juliol, la convocatòria de preinscripció a la propera edició d’El Messies de Handel per a tots aquells que estiguin interessats a cantar-hi. Enguany, el participatiu d’hivern tindrà lloc a l’Auditori de Barcelona el proper dia 21 de desembre i al de Girona el dia 23. A l’apartat d’inscripcions de la pàgina web hi ha un espai previst per a aquest concert.

Preinscripció en marxa pels concerts del Messies Participatiu de 2021

La inscripció no implica l’acceptació immediata del cantaire, que dependrà de la quantitat de persones que aquest any puguem ocupar l’Auditori, amb les mesures de seguretat que caldrà prendre per la covid. D’altra banda, també estarà subjecta al nombre màxim de persones per corda. Finalment, l’Associació sempre reserva un nombre de places per a nous cantaires que es vulguin incorporar i que no hagin cantat mai en cap participatiu amb nosaltres. En aquest cas, hauran de passar prèviament una audició per tal de ser acceptats. Les proves, a Barcelona, es faran el 18 de setembre a Barcelona i el 17 a Girona i consistiran a interpretar un parell de peces del Messies: «O thou that tellest» (núm. 9) i «And with His stripes» (núm. 25). L’Associació facilitarà el material d’estudi als nous cantaires. L’Associació donarà també prioritat als cantaires inscrits l’any passat i que no van voler el retorn de la inscripció pagada. Així mateix, tindran preferència tots els cantaires que van passar l’audició de l’any passat.

Preinscripció en marxa pels concerts del Messies Participatiu de 2021

De tota manera, cal que tothom faci la preinscripció, tingui prioritat o no, i l’Associació ja elaborarà les llistes definitives amb els acceptats i els ho comunicarà.