OBERTES LES INSCRIPCIONS PER AL CONCERT PARTICIPATIU DE PRIMAVERA

OBERTES LES INSCRIPCIONS PER AL CONCERT PARTICIPATIU DE PRIMAVERA

LA MISSA DE LA CORONACIÓ: LA PLENITUD DE MOZART

El proper 7 de febrer s’obren les inscripcions per al primer dels concerts participatius organitzats per l’Associació Messies Participatiu per a aquest 2022, que se celebrarà el 19 de juny a l’Auditori de Barcelona.

En aquesta ocasió, el concert recollirà obres de W. A. Mozart, entre les quals destaca la coneguda Missa de la Coronació, una obra de l’època de maduresa del compositor austríac, que la va escriure per celebrar la Pasqua del 1779.

A banda d’aquesta obra, el programa es completarà amb cinc motets del mateix músic: Misericordias Domini, Sancta Maria, mater Dei, «Laudate Dominum» (Vesperae solennes de confessore), «Panis omnipotentia» (Litaniae de venerabili altaris sacramento) i, finalment, Alma Dei creatoris.

Les obres s’interpretaran sota la batuta del director Alfred Cañamero, i l’orquestra encarregada de fer-ho serà la Terrassa 48. Completaran el conjunt d’artistes la soprano Mireia Tarragó, la mezzosoprano Eulàlia Fantova, el tenor Marc Sala i el baríton Toni Marsol. D’altra banda, a les veus de l’Associació Messies Participatiu s’uniran les del Cor Bruckner Barcelona. A l’orgue hi haurà Arnau Farré.

COM INSCRIURE’S:

Al web http://www.messiesparticipatiu.cat (inscripció concert Mozart).

QUAN: A partir del dilluns 7 de febrer.

CONFIRMACIÓ: Un cop inscrits, rebreu la confirmació per correu electrònic, i llavors (no abans) podreu fer el pagament mitjançant transferència bancària al número de compte de l’Associació.

PREU: El preu d’inscripció és de 40 € + 20 € per les 3 partitures. TOTAL: 60 €.

NOUS CANTAIRES: En cas que alguna persona inscrita sigui nou cantaire per a l’Associació (no hagi cantat mai en cap participatiu organitzat per nosaltres), tenim previst fer una prova de veu el dissabte 2 d’abril. L’Associació facilitarà la/les partitures de la prova i la informació del lloc on es farà. El mateix director, l’Alfred Cañamero, serà l’encarregat de dur-la a terme.